INTERCLUB DE TENNIS AMB C.N.OLOT

Un any més els alumnes del Club han participat a la trobada de tennis amb el Club Natació Olot. El Club Natació Olot, encapçalat per Àngel Robredo, ens visita cada any a finals de desembre. Els nens/es juguen partits durant el matí, tot seguit es queden a dinar plegats al restaurant del Club i per acabar juguen un partit de fútbol.

INTERCLUB DE TENNIS AMB C.T.GUÍXOLS

El passat 19 de Novembre els alumnes de l'escola del Club van participar a l'interclub "partidets amistosos” amb el club tennis Guíxols. Diferents partidets entre tots per anar millorant la seva tècnica i tàctica.

TROBADA MINITENNIS E INICIACIÓ AL C.T.LA BISBAL

Els alumnes de l'escola d'hivern del Club es van desplaça a les instal.lacions del Club Tennis La Bisbal. Varen jugar partidets individuals amb nens i nenes de diferents clubs de la província de Girona. Cal destacar l’èxit dels alumnes del nostre club: Campions i sots-campions en les dues categories.

CAMPUS AGOST 2016

Campus organitzat des de fa 3 anys, amb un aument d'alumnes any darrera any. L'horari del campus es de 9:00h a 13:30h. Els nens practiquen diferents activitats ( tennis, pàdel, fútbol, bàsquet, jocs a la pineda, jocs de coordinació,...) i piscina lúdica. Els divendres de cada setmana els monitors organitzen activitats diferents com poden ser: campionats de tennis i gincames esportives.

FESTA FINAL ESTIU 2016

L'últim divendres d'agost tots els nens/es del Club tennis Llafranc van gaudir d'una tarda amb diferents inflables.

CAMPUS JULIOL 2016

Un any mes el campus de Juliol del CTLL ha sigut un èxit amb una gran participació d'alumnes. Un campus organitzat per setmanas desde finals de juny fins l'ultima setmana de juliol. L'horari del campus es de 9:00h fins a les 13:30h. Els nens practiquen diferentes activitats ( tennis, pàdel, fútbol, bàsquet, jocs a la pineda, jocs de coordinació, ...) i piscina lúdica.

FESTA FINAL ESCOLA HIVERN 2016

Festa final de l'escola d'hivern amb exhibició a la pista central per tots els pares i mares. Tot seguit es varen banyar a la piscina i per acabar un pica-pica a peu de piscina tots plegats.

CAMPUS SETMANA SANTA 2016

Els nostres alumnes varen disfruta d'una setmana santa al tennis Llafranc d'allò més agradable:

ESCOLA HIVERN 2015

Aquesta ha estat la tercera temporada de l'escola dirigida per On-tp Llafranc s.c.p, empresa encapçalada per Adrià Diaz i Sònia Corominas. L'escola de tennis ha comptat amb la participació de més d'una setantena d'alumnes a l'escola d'entre setmana. Actualment els alumnes de les escoles Torrejonama i Pi Vert participant a l'extreaescolar de tennis.

CAMPUS AGOST 2015

Per tercer any consecutiu l'equip d'On-tp organitzar un campus esportiu durant el mes d'agost. Es un campus amb un límit de quaranta places.

FESTA FINAL ESCOLA D'AGOST 2015

Aquest darrer curs vam organitzar una festa final d'escola i campus d'Agost. Al llarg de tota una tarda, els alumnes, familiars i socis del club van poder gaudir de múltiples atraccions d'inflables.

HISTÒRIC ACTIVITATS ON-TP LLAFRANC: 

Durant el mes d'agost ON-TP Llafranc va organitzar diferents campionats de tennis i de pàdel. Com a novetat d'aquest estiu 2015 va ser el campionat de tennis nocturn amb un gran èxit. Es va jugar durant la nit del 14 d'agost amb una participació de 50 nens/es aproximadament.
El 7 d'agost es va dur a terme el noctur de pàdel juvenil amb un èxit total de participants, 120 nens/es es varen reunir a les nostres pistes de pàdel per jugar el campionat. Un campionat que comença a les 21:00h aproximadament i s'acaba als vols de les 3:00h.
En pàdel tambè cal resaltar el nocturn d'adults on es disputa categoria femenina i masculina. I no ens podem deixar de nombra el campionat estrella d'ON-TP el 12hores de pàdel, on hi han tres categories: masculí, femení i mixt. Al voltant de les 50 parelles varem arribar aquest passat estiu 2015.